€880 / maand
124m²
2 slaapkamers

Prachtig, nieuw en ruim appartement van 124,4m² met 2 slaapkamers vlak aan de rivier Nete. We vinden dit nieuwbouwappartement (eerste bewoning!) terug in residentie "Netedijk" te Duffel vlakbij het dorpscentrum en toch rustig gelegen aan de wandeldijk naast het water.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het complex met toegang tot de ondergrondse autostaanplaats per lift. We komen binnen via de inkomhal met rechtstreekse toegang naar de ruime leefruimte met open keuken. De moderne keuken is uitgerust met een ijskast met vriesvak, oven, keramische kookplaat en vaatwasmachine. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras (21,4m²). De woning beschikt verder over 2 slaapkamers (16,6m² en 12,3m²) elks voorzien van eigen badkamer (1 badkamer met ligbad en 2 lavabo's, 1 badkamer met douche en 1 lavabo), een apart toilet en een ruime berging.

Het verbruik van nutsvoorzieningen is met eigen meters. Een autostaanplaats is bij te huren aan 50 euro. EPB in aanvraag. Gemeenschappelijke kosten zijn exclusief.

Voor meer informatie of een bezichtiging: 03/820.82.62 of crs@coresdevelopment.be.

Contacteer ons