€675 / maand
63m²
1 slaapkamer

Prachtig, nieuw appartement met 1 slaapkamer vlakbij de Hobokense Polder. We vinden dit nieuwbouwappartement (eerste bewoning!) terug in residentie "Groen Zuid" te Hoboken. Dankzij een diverse mix aan woonvormen, is "Groen Zuid" een gezellige nieuwe wijk geworden, met zeer goede verbindingen naar het winkelcentrum van Hoboken alsook naar Antwerpen-centrum. 
Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 63m² en is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw met twee verdiepingen (met lift). We komen binnen in de inkomhal met rechtstreekse toegang naar de ruime leefruimte met open keuken. De moderne keuken is uitgerust met volgende toestellen: ijskast, oven, keramische kookplaat en vaatwasmachine. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras. De woning beschikt verder over een badkamer met ligbad en lavabo, een apart toilet, een berging en één slaapkamer. Autostaanplaats beschikbaar.

De vaste kosten voor onderhoud gemeenschappelijke delen en lift bedragen 75 euro. Het verbruik van nutsvoorzieningen is met eigen meters. EPB in aanvraag. Onmiddellijk beschikbaar.


Voor meer informatie of een bezichtiging: 03/820.82.62 of crs@coresdevelopment.be

Contacteer ons