€675 / maand
1 slaapkamer

Dit pas opgeleverd nieuwbouwappartement op de gelijkvloerse verdieping met één slaapkamer vinden we in Project 'De Weverij'.
Zin in een wandelingetje in de groene zone of naar de markt? Te voet of met de fiets is het vlakbij! U zit gezellig verweven in het beste van wat Sint-Niklaas te bieden heeft. U zal zich meer dan ooit thuis voelen in het hart van het land van Waas.

Het appartement treedt men binnen via de hal. Van hieruit heeft men toegang tot de ruime leefruimte met open kwaliteitskeuken. Deze is voorzien van alle hedendaags comfort en toestellen (vaatwasmachine, oven, inductie-kookplaat en koelkast). Via de gang bereiken we tevens de slaapkamer met aansluitende badkamer voorzien van een inloopdouche en lavabo. Het toilet is apart. In de ruime berging is er een aansluiting voor een wasmachine.
Als extra troef van dit appartement is er het terras, te bereiken via de leefruimte.
Het appartement is volledig geschilderd en wordt kwaliteitsvol opgeleverd. Een overdekte autostaanplaats is extra bij te huren.

Bijkomend kan men genieten van de extra voordelen die het autoluwe woonerf 'De Weverij' te bieden heeft zoals een gemeenschappelijke groene buitenruimte met petanquebaan, een gezellige barbecuehoek en buurtpark met speeltuin en waterpartijen.
​  
Alle verbruik is met eigen meters. De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt 75 EUR/maand.
EPB is in aanvraag.

Wenst u een bezoek aan dit appartement, aarzel niet ons te contacteren 03/820 82 62 of via crs@coresdevelopment.be.