€775 / maand
85m²
2 slaapkamers

Dit prachtig appartement met 2 slaapkamers en terras is beschikbaar vanaf 01/11/2019 en bevindt zich te 'Groen Zuid', een gezellige nieuwe en groene wijk , met zeer goede verbindingen naar het winkelcentrum van Hoboken alsook naar Antwerpen-Stad.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met 2 verdiepingen. De grote leefruimte van 35m² ligt aan de achterzijde van het gebouw waardoor je zicht hebt op de gezamenlijke binnentuin. Van het uitzicht genieten doe je op het terras van 7 m². 
De open kwaliteitskeuken beschikt over een ingebouwde ijskast, een oven, een inductiekookplaat en vaatwasmachine. Dit appartement heeft 2 slaapkamers. De grote slaapkamer is 11 m²,  de andere is 8 m². In de badkamer is een dubbel lavabomeubel voorzien en een bad/douche combinatie. Het toilet is apart. In de berging is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.De vaste kosten voor onderhoud gemeenschappelijke delen en lift bedragen 75 euro. Het verbruik van nutsvoorzieningen is met eigen meters. Een autostaanplaats is bij te huren aan 75 euro. EPB in aanvraag.

Voor meer informatie of een bezichtiging: 03/820.82.62 of .