€760 / maand
75m²
2 slaapkamers

Prachtig, nieuw appartement met 2 slaapkamers vlakbij de Hobokense Polder. We vinden dit nieuwbouwappartement in residentie "Groen Zuid" te Hoboken. Dankzij een diverse mix aan woonvormen, is "Groen Zuid" een gezellige nieuwe en groene wijk geworden, met zeer goede verbindingen naar het winkelcentrum van Hoboken en Antwerpen. 
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met twee verdiepingen (met lift). We komen binnen in de hal met rechtstreekse toegang naar de ruime leefruimte met open keuken. De moderne keuken is uitgerust met volgende toestellen: ijskast met vriesvak, oven, keramische kookplaat en vaatwasmachine. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras met uitzicht op de groene omgeving. De woning beschikt verder over een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, een apart toilet, een berging en twee slaapkamers
De vaste kosten voor onderhoud gemeenschappelijke delen en lift bedragen 75 euro. Het verbruik van nutsvoorzieningen is met eigen meters. Een autostaanplaats is bij te huren aan 70 euro. EPB in aanvraag. 

Voor meer informatie of een bezichtiging: 03/820.82.62 of